Meillä on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 14 päivää aikaa pyytää palautusta sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteen.


Palautusoikeus edellyttää, että tuote on samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu, käyttämätön tai käyttämätön, tarroineen ja alkuperäispakkauksessa. Tarvitset myös kuitin tai ostotodistuksen.

Suhtaudumme myymälässämme vakavasti asiakkaidemme terveyteen ja turvallisuuteen. Siksi meillä on tiukat palautusehdot hygieniatuotteiden, kuten rintaliivien ja kosmetiikkatuotteiden, osalta. Emme hyväksy näiden tuotteiden palautuksia, kun pakkaus on avattu. Tämä johtuu siitä, että emme voi taata tuotteiden turvallisuutta ja puhtautta, kun ne on avattu ja käytetty.

Ymmärrämme, että voi olla turhauttavaa, kun ei voi palauttaa tuotetta, joka ei vastannut odotuksia, mutta haluamme varmistaa, että asiakkaamme eivät altistu haitallisille bakteereille tai muille taudinaiheuttajille. Siksi kehotamme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, jos heillä on kysymyksiä tai huolenaiheita palautusehdoistamme. Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi.

Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautuslipukkeen sekä ohjeet siitä, miten ja minne lähetät pakettisi. Tavaroita, jotka lähetetään meille takaisin ilman palautuspyyntöä, ei hyväksytä.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä palautuksiin liittyvissä kysymyksissä osoitteessa info@solvarino.com.

Palautusmenetelmä:

Postitse

Jälleenmyyntimaksu:

Palautuksista ei peritä palautusmaksua.

Tuotteen olosuhteet:

Uusi

Palautuksen toimituskulut:

Tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusetiketti:

Laatikossa

Vauriot ja ongelmat:

Tarkista tilauksesi vastaanotettuasi ja ota meihin välittömästi yhteyttä, jos tuote on viallinen tai vahingoittunut tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida ongelman ja korjata sen.

Vaihdot:

Nopein tapa varmistaa, että saat haluamasi tuotteen, on palauttaa nykyinen tuote, ja kun palautus on hyväksytty, tee uusi tuote erillisellä ostokerralla. Vaihdamme vain tuotteet, jotka ovat vahingoittuneet, väärän kokoisia, vääränlainen tuote tai viallisia. Jos haluat vaihtaa tuotteen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@solvarino.com.

Palautukset:

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme sinulle, onko palautus hyväksytty vai ei. Saat automaattisesti palautuksen alkuperäisellä maksutapallasi 10 työpäivän kuluessa, jos se on hyväksytty. Muista, että pankkisi tai luottokorttiyhtiösi voi kestää jonkin aikaa käsitellä ja postittaa palautuksen.
Jos palautuksen hyväksymisestä on kulunut yli 15 työpäivää, ota yhteyttä osoitteeseen info@solvarino.com.

Lisätietoja
Sähköposti: info@solvarino.com